Jumaat, 13 April 2012

Akaun Twitter

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Selamat datang semua

Sekali kita bertemu di laman maya ini anda-anda semua. Bagaimana kehidupan anda di hari Jumaat ini? Bertambah baik diharapnya. Hari ini berblogwalking sekejap ke beberapa laman blog. Dah lama tak blogwalking, tapi rasa malas pula nak tinggalkan jejak. Tapi, waktu tengah berjalan-jalan tu terjumpalah satu benda yang menarik di tepi blog tersebut. Bukan 1,2 blog, tapi ramai dah ada. Layout Twitter!!

Tak tahan dengan dugaan tersebut, saya pun terus membuka akaun twitter dan tampal layout menarik itu di laman blog. Dan ini lah hasilnya. Comel kan? ^^


Dari dulu lagi sebenarnya dah rasa nak buka akaun Twitter. Twit~~ Twit~~ Tapi, masa tu tak rasa lagi signifikasinya. Masakah tidak, dah ada akaun facebook, dah ada akaun blogger, rasa macam bukan keperluan untuk ada twitter kan? Tapi rasanya elok juga kalau ada. Kurang-kurang boleh jadi platform untuk meluahkan perasaan atau status yang ringkas. Kalau di blog ini selalunya akan saya kongsikan sesuatu yang lebih panjang tak perlukan huraian.

Ok, itu sahaja untuk kali ini.

2 ulasan:

dyabunga berkata...

cam tu blh lah follow

Radin87 berkata...

yup, boleh jer. hehe =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails