Selasa, 31 Januari 2012

Senarai Peserta Pilih Kasih 3

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Selamat Datang semua

Satu-satunya rancangan realiti yang berorentasikan lakonan kembali bertemu penonton, iaitu Pilih Kasih. Pada tahun ini, Rancangan Pilih Kasih memasuki musimnya yang ketiga dan juga yang terakhir. Rancangan ini akan keudara pada setiap hari Ahad pukul 9 malam, bermula 5 Februari 2012 ini.

Dan di dalam post hari ini, mari kita berkenalan dengan 16 peserta yang akan berentap di dalam rancangan Pilih Kasih 3.


LELAKI

Yizee Arif, 21 tahun, PahangAi Iqmal, 18 tahun, Negeri SembilanFareth Agang, 21 tahun, SabahNizen Ayob, 27 tahun, JohorHeri Aszmo, 24 tahun, SarawakHakim Yazid, 26 tahun, SelangorAiril Reffa, 26 tahun, Pulau PinangJalius Jaibin, 26 tahun, SabahPEREMPUAN

Reen Rahim, 24 tahun, SelangorMiza Azura, 27 tahun, Kuala LumpurHiera Hasan, 26 tahun, SelangorTheera Alias , 22 tahun, KedahAada Zara, 21 tahun, KedahSura Sojangi, 22 tahun, SelangorNaqia Nasution, 26 tahun, SelangorMarina Jose, 23 tahun, SarawakBagaimanakah prestasi peserta-peserta ini? Adalah lebih baik daripada peserta-peserta lain yang tidak terpilih? Kalau lagi teruk.. memang padanlah Pilih Kasih ini tutup tirai terus.

Sekian sahaja buat masa ini
Salam

2 ulasan:

Cik tikah berkata...

pilih kasih boring la. x pernah ikut citer tuh. erk =.='

Radin87 berkata...

hmmm.. ada gak kebenaran di situ. Dan yg penting kan.. ada beberapa peserta yg saya pernah jumpa, memang berbakat besar, tapi tak terpilih untuk masuk..

tu yg agak kepelikan di situ. huhu..
=.=

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails